Güdül Safiye Akdede Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.40-16.00
Yabancı Dil: INGİLİZCE IKINCI YABANCI DİL ALMANCA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gudulcpl.meb.k12.tr

Adres - Yukarı Mah. Özdal Sok. No1 Güdül / Ankara 06840

Adres - Yukarı Mah. Özdal Sok. No1 Güdül / Ankara 06840

Ulaşım Güdül ilçesine ait 2 özel otobüs işletmesi ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ankara merkeze 90 km uzaklıkta olup Güdül´ün merkezindedir.